Atletico igra trkacki nogomet, ne bunker ko jebeni murinjo.
Bore se na svaku loptu, i znaju prema napred.
@emilblomsky, moras shvatit da u velikim klubovima trener nema preveliki utjecaj u filozofiju dovodenja igraca osim ako ga ne vide ko boga ( ferguson i takvi ). Simeone je bog za atletico, i uprava njemu pogoduje, tako da sve sto on kaze, oni ce probat izvrsiti.
Real je pak brand, velik klub, i ispred kluba nije nitko, isto ko i barcelona, zato transfere i slicne stvari radi uprava bez velikog uplitanja trenera u to. Oni znaju da ce se lova okrenut na marketingu i pravima kojekakvim, tako da se njima sve zvjezde i boom igraci ko Rodriguez dobro isplate, nevezano. Oni pak nemaju nogometnu filozofiju ko recimo Barca, vec se mjenjaju ovisno o treneru.
Ancelotti sa sastavom koji ima radi imho najbolji moguci posao. Njima vidno fali modric, jer nemaju trenutno inteligentnog igraca ko on u sredini terena, ovo su sve majstori, tehnicari, ali prema mojoj slobodnoj procjeni, malo glupavi igraci. Dok je Xabi alonso jos tu bio, on je nogometnom inteligencijom na razini modrica, pa su se pokrivali dok neko od njih fali, ali sad je tesko.
A Real nema problema sa velikim ekipama mislim, sad je ona faza prvi i drugi mjeseeeec kad se tempira forma za kraj i bitna natjecanja. Uvjeren sam da ce Real ove godine opet daleko dogurati, jer ako su im igraci raspolozeni i kad se modric vrati, opet ce biti sila ko i prosle godine.