Citiraj:
Autor burmuz
Meni nije jasno zašto Arbeloa uopće igra IKAD i drua stvar zašto ne kupe nekog poštenog napadača. Ali budimo pošteni, osvaja Real dosta, ne treba lagati. Samo se očekuje da osvoji sve a to je drugi par čarapa.
|
Iskreno,meni se s... od tog Arbeloe,a Benzema ,ma bolje da niš ne kažem,dobit ću ban!
Mislim, tu se napada Enrique da igra s rezervama kod Sociedada,a ova talijanska panjina stavi protiv najjače momčadi u svijetu trenutno uz Bayern na klupi Ronalda i Carvajala.I dobro ,sad će netko reći i Atletico je ostavio na klupi prvotimce,ali morat ćete se složit da oni imaju jaču klupu od Reala,odnosno bolje su izbalansirani.
Uzmi samo napad!
Manđo,Griezman,Torres. A Real?Prva špica Benzema,a jedina zamjena nezaliječeni Jese!Mislim si jučer da je na mjestu Benzeme Tevez di bi nam bio kraj!
A niš,ja sam stalno neki pesimista i kad Real gubi otpada mi kosa od muke,al uvijek priznam ako netko zasluženo dobije.Atletico je trenutno fizički močnija momčad i kondiciono su savršeni,tako da Real treba raditi da ih uhvati.
Mislim da budu razbili Barcu,jer je Barca još sporija trenutno od Reala.
A Real je u dobroj poziciji.Sada ako se ovi pokače mogli bi s utakmicom manjka otići solidno u prvenstvu,a u kupu sad treba na nož,mada su šanse 20%!Treba se boriti!