Citiraj:
Autor Facelessone
Microsoft Security Essentials
|
Dalje radi već tri godine. Prilično sam zadovoljan zaštitom i razinom kako treba. Kao normalnom i kućnom korisnikom.
Citiraj:
Autor denied
MSE bi izbjegavao jer sam morao čistiti frendu komp od nešto više od 1000 malwarea i par desetaka virusa - a imao je apdejtan MSE.......Istina, nema lažnih uzbuna ali izgleda da nema nikakvih uzbuna 
|
Jesi li siguran? Ili jednostavno naivan jer ne znaš što je tvoj frend radio na internetu??? . MSE radi, skenira, a kad nađe sumnjivo i traži dopuštenje da li može izbrisati štetnika odnosno izolirati ili nastaviti kao da nije dogodilo. To su dvije stvari koju korisnik mora odlučiti.
Zato tvoja izjava ispala smiješna. Tvoj frend je namještavao hrpu gluposti pa ne zna pročitati što upozorava MSE? Onda počinješ javno pljuvati jer nisi bio 100% siguran što je radio frend? :sjajno!
I onda kasnije izjaviš da je to njegova klinka radila??
Ne svađam niti nemam namjeru i to mi je stvarno čudno.
Ono što je besplatno i bez dodatnih pop-up prozora za dodatno plaćanje je sasvim uredan AV program. Da bi bio na visokoj razini i ne možeš toliko očekivati kad je free u pitanju. Prvo plati pa onda pljuvaj. A kad gledaš poklonjenom konju koju se ne gleda u zube onda nema pljuvanja.
Uživaj!