Citiraj:
Autor burmuz
Ja ne znam o čemu ti pričaš, ajde da si Barcelonu rekao koliko toliko. No dobro, drugačije svatko gleda. Isto i ja kažem za Bayern, eto.
|
burmaz, ja mislim da je Realov problem sljedeći,a mislim da je isti i od barce,pa ako se složite.
Recimo primjer je ova sezona.Realu nije trebao niti Hames niti Kroos,a kupili su ih jer su zvijezde.Ajde za Kroosa još kužim ,jer je želio iz Bayerna kad mu nisu povisili ugovor.Ali realno, Real je imao super ekipu koju je samo trebalo pojačati top napadačem,i prodati Benzemu i neke lajbeke tipa Arbeloe!
Isto i Barca ,trebala je samo pojačati obranu,naprijed su ionako bili jaki.
Ali Real radi istu grešku kao i početkom stoljeća kad su dovodili mega zvijezde ,a od rezultata ništa.
A sad Atletico ,koji je prodao svoje top igrače,kupio je točno ono što im treba,i to profil igrača koji se uklapa u taj njihov stil nogometa.Znači ,dominacija u skoku poslije prekida i prgavost,idealan opis Manđukića.
Recimo ,Real je mogao dopeljat Manđu ali im nije bio dovoljno zvučan,a bio bi idealan za Real u ovom sustavu kad imaš tri igrača naprijed koji o obrani niti ne razmišljaju.
Samo moje mišljenje,a sad ako Ancelotti nema pravo glasa po pitanju transfera,nego predsjednik i njegova građevinska firma,onda je to problem!