View Single Post
Staro 08.01.2015., 13:10   #3690
Blakadder
Registered User

Datum registracije: Nov 2014
Stigla i moja Mala Kola još prošli tjedan tako da sam se zabavljao par dana prije nego je završila kod supruge.

Nakon što sam ga dobio napravio sam slijedeće:
MTK Droid Tools za backup stock ROMa i IMEIa
Framaroot za root (3 opcija jedino radi)
CWM instaliran putem CTRv2.2

Isprobao sam 6 custom romova (s ydss) ali nisam bio pretjerano oduševljen s njima (MIUI, ColorOS, Lewa, MaterialL, CoolUI i Kele UI) naspram stock androida koji dodje s njime. Većina dolaze bez Google Playa, a i kad ga instaliram često se ruši zajedno sa Google Services. Da ne spominjem tonu kineskih appova u svakome. MaterialL mi je bio najsimpatičniji zbog Xposed frameworka upečenog u rom i imitacije Android 5.0

Sam sam ga customizirao s Nova Launcher s Moonshine icon pack, Xposed+Gravity+, Heads Up notifications, Google keyboard, Google messenger za poruke, Simpler Dialer za telefon i kontakte, QuickPic za fotke, Timely za sat i clock widget na lockscreenu i sve liči na Lollipop. Wife Appreciation Factor vrlo visok! . (Moram upiknuti SS poslije posla)

Dodana (djelomična) podrška za Hrvatski sa MoreLocale2. Stock appovi nisu prevedeni ali skinuti appovi se barem mogu prebaciti na hrvatski!

Ekran ima malo bleedinga sa strane ali ni blizu prethodnom postu.
Kamera je sasvim solidna u normalnim uvjetima s obzirom da nisam očekivao previše. Shutter speed me je iznenadio isprve
Baterija suprugi traje 1 dan sa 20ak % oko 22h
GPS je odbijao raditi dok nisam pobrisao mtkgps.dat prema ovim uputama i od tada uredno nalazi lokaciju.
Zvučnik je srednja žalost dok je zvuk na slušalicama vrlo dobar.

Stabilan je, dosada niti jedan random reboot ili da se srušila aplikacija kao što sam imao iskustva kod "odrona". Supruga više nego zadovoljna. Odgovara joj veličina ekrana, sve radi brzo i efikasno bez štucanja, pozivi jasni i glasni, kamera joj "baš dobra". Sve u svemu za 700 kunica (opalili me s PDVom) nenadmašiva kupovina.

Zadnje izmijenjeno od: Blakadder. 08.01.2015. u 13:16.
Blakadder je offline