View Single Post
Staro 07.01.2015., 22:08   #3672
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
...
Širina uredjaja je prevelika, ostale dimenzije su ok. Širi je dosta i od lg g2 a pogotovo od find5 koje imam pri ruci...
Je, širi je dosta od G2 - 1.1mm

Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
...
Nego lako za to, koliko para toliko muzike (mada bi za skoro 700kn moglo malo bolje svirat), moze link za cwm, miui rom (da je barem nesto zivljih boja, da se bleeding manje vidi). One klik root metoda? Framaroot bi valjda trebao radit.
Kad stignes naravno, molba je ovo ne zapovjed
Može

@Tuoni
Onaj komentar koji počinje nešto kao user, forumaš, objektivni... nije bio namijenjen tebi nego onome tko je tvoj opis problema svojedobno stavio u vlastiti sig kao zaštitni znak

Slažem se da je za početnika nabavka mobitela čiji softver nije ispeglan malo previše ali da je ispeglan ne bi ga prodavao Chang iz Sečuana nego
Štef iz Malla i to po dvostruko većoj cijeni.
Ili bi mi ovdje, kao Chang, Lee i Wan, kupili mobitel u Taobao dućanu, s
originalnim CoolUI softverom i bili potpuno zadovoljni viđenim.

Za neprepoznavanje mobitela na računalu su ugl. krivci:
driveri, kabel, USB port, OS, stari driveri, antivirus, programi poput Kiesa...
Modako si prostudirao pa si vidio da ljudi većinom nemaju problema ili ih riješe ako se pojave.
Imao si tamo i riješenje za soft brick koji si napravio unatoč upozorenju
autora da se ne briše SD kartica i mojoj preporuci da se rom ne koristi

Citiraj:
Autor Touni Pregled postova
Napominjem da mi ovo nije prvi kinez, da sam sa prijašnjim mobitelima, a i s ovim zadovoljan, ali isto tako još uvijek stojim kod toga da nijedan rom nije potpun i nema sve.
Koji to od bar sedam različitih AOSP romova ima nedostatak koji te muči?
Koji je to softver za xy mobitel kojem se ne može naći bar jedan nedostatak? Takvoga ne vidjeh

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline