Tema: F1
View Single Post
Staro 05.09.2005., 22:14   #41
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by ZED-M
Jeb statistiku.
Vidim da si gore napiso da je montoy poklonjen pole sto bas i nije u redu ak cemo po statistici.Moze netko imat basnoslovnu statistiku a da nezna vozit,Gledaj po vozackom umjecu pa reci tko je najbolji od ovih
Ma htio sam reci da statistika podastire cinjenice iz kojih se uvijek mogu izvuci neki zakljucci.. Pod poklanjanje pola mislio sam na to da je realno pole osvojio (opet) Raikkonen no zbog izmjene motora je (opet) spusten za 10 mjesta... Sta se tice voznje slazem se da su svi troje vrhunski vozaci no mislim da je Montoya malo previse temperamentan (sto je uvijek dobro za gledatelje-zato ga i cijenim), Alonso je sklon kalkulaciji a Kimmi uvijek ide do kraja (uostalom vec je bio 2. na poredku vozaca 2003. godine sa 2 boda manje od MS i 7. s duplo vise bodova od Coultharda prosle godine kad je Mclaren bio los)...vrijeme ce pokazati koji ce od njih imati najvise uspijeha u karijeri no ja bi se kladio na Kimmija...

Citiraj:
Originally posted by ZED-M
I nisi razjasnio zakaj u ferrari treba netko mlađi, pa nebu scumi tam jos dugo da treba novog vodonosu
Bit ce on tamo jos godinu sigurno a mislim i jos koju poslije (pod uvijetom da Ferrari sljedece godine bude konkurentan) osim ako se ne zasiti...
Sta se tice nekog mladeg pa mislim da Barrichello nije imao neke rezultate-sad mozemo polemizirati o tome kako je bio drugi vozac i da nisu radili za njega no to i nije bitno, mislim da momcadi treba netko novi, svjezi, mladi s vecim potencijalom za napredak... A kad ode MS Ferrari ce uzeti onog vozaca koji tada bude najbolji kao sta su to i ucinili sa MS...
Sta se tice Barrichella njegova statistika od kad je u Ferrariju:
Plasman u ukupnom poretku vozaca:
2004.-2., 114 bodova (MS 144)
2003.-4., 65 bodova
2002.-2., 77 bodova
2001.-3., 56 bodova
2000.-4., 62 boda
Pobijede: 9

U pravilu je osvajao duplo manje bodova od MS. Samo 9 pobjeda (o polovima necemo jer bi to bilo zbilja porazavajuce) u 6 sezona u Ferrariju(od kojih je 5 sezona Ferrari imao vozackog svjetskog prvaka u vidu MS) je ipak premalo...(Usporedbe radi Montoya ih ima 6 , Raikkonen 7 , i Alonso 7 )

Ponavljam Montoya, Raikkonen i Alonso mozda nisu drugi vozaci u svojim momcadima no imaju jos jednog jednakog pored sebe, imao ga je i Hakkinen(o njegovih 20 pobjeda necemo) pa su vec uspijeli ostvariti vise od Rubensa, a usporedivati ga sa MS je grijeh ma sta itko mislio o MS!