View Single Post
Staro 07.01.2015., 16:14   #477
Tihomir111
ZeNgE_Tiho_Cro
Moj komp

Tihomir111's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Ko bi reko..
Za te pare se to od njih definitivno i očekuje.
Pa nije to razer ili sve ostale kvazi gaming slušalice kako je vec gore navedeno 5.1 ,7.1.. prodavanje magle.

Naravno i dobra zvucna pridodaje stvaranju 3d zvuka a ne samo slusalice.

Ja sam imao plantronics 780 usb,pa sad logitech 230.
Žali bože para za plantronics a ni ovaj logitech nije neka sreca..sve škripi plastika, zvuk jos nekako valja uz zvucnu al nije to to. Next step je g4me zero/Beyerdynamic DT-880 uz modmic ili nesto tog ranga.
Uz Creative Sound blaster Z ...neznam zasto se svi furate na Xonare. Ove SB zvučne barem netrebaju molex napajanja a i imaju bolje drivere nego isusi.

Logitech g35 imam godinama, a sada vec i drugi isti, jel se na prvom raspala koža-skaj i plastike, a na novima plastike, i moram priznat da imaju sve sta treba jednom gejmeru, mute na ručici mikrofona, volume na sluški, prekidač za 7/1 i stereo, i kad se naviknes na to odlicno je, za zvuk isto tako same pohvale.
U međuvremenu sam probao nedavno razer tiamat 7.1 , i to je takav fail od slušalica, krči zuji, pa tiho pa čuješ sve ko iz bačve. Pa ajd kupi zvučnu, mora bit do zvučne... mauna. Vratio.
Game zero je sad tu, lagane su, fino sjede, dihtaju, zvuk super, bas malo tiši iako je xonar "ispred" njih. Sad čitao bug, vidim fiio e10k i ne da vrag mira da jos i to probam? http://hd-multimedia.com/proizvodi/fiio-e10k-usb-dac/
Tihomir111 je offline   Reply With Quote