Moj kratki osvrt na kineze. Tenutno koristim zte v5 red bull 2gb ram verzija. Kupljen kod nas za 1340kn sa garancijom. Najbolji kinez kojeg sam vidio i koristio. Od izgleda do performansi. Vidio sam dva doogee jedan je kod ljepse polovice i nije to to. Od izrade do ekrana i kamere. Ako izdrzi 5mjeseci extra.
Kolega ima neki asus sa intelom i znam da se bunio da neke aplikacije sa trgovine ne rade a poprilicno je skup mobitel- kad je vidio da je zte sa 2gb ram-a i našom garancijom jeftiniji nije mu bilo svejedno.
Coolpad f1 i 7320 su bas extra mobovi i nikom ne treba nista bolje. F1 ima problema oko romova al et buraz se nekako snalazi. Rođaku sam morao vratiti u kinu iocean x7hd jer je gubio signal, mobitel vise nikad nisam vidio jer je trebalo platit popravak a rođak je procijenio da se ne isplati. Kasnije sam saznao da dosta ioceana gubi signal zbog neke vram greske pa eto savjet da ih zaobidjete.
Inew v3 sa minideala samo se izgasio, vracen na minideal u perfektnom stanju. Njihov odgovor je bio da je crkla maticna te da ne pokriva garancija(pa sta onda pokriva) i nakon mjesec natezanja morao platit 500kn popravka te opet carinu. Zato sad imam kod nas kupljen s garancijom. Ako vec kupujete nemojte minideal ni upola cijene.- o tome sam vec pisao.
Eto pozz valjda sam malo pomogao