Citiraj:
Autor Imagine
Pa zar nije wnbeeeE ljepo rekao? Plot mu očajan i gluma loša. 
|
Ne vidim smisao u postu ako samo piše da je film loš.
Citiraj:
Autor Imagine
Ja gledam sve odreda pa mi nimalo ne smeta sažetost nečijih komentara ( u biti pratim temu samo jer mi se povremeno skrene pažnja na nešto što nisam gledao) no ako netko traži stručan osvrt , po netu ima dovoljno mjesta na kojima se to može nači...
|
Ja pratim komentare na forumu i ovaj put su me komentari i natjerali da zaobiđem imdb komentare i ipak pogledam film. Ahhh..

Svejedno mislim da imamo kvalitetne filmofile tu na forumu, i sa ove teme izvlačim solidan postotak filmova koje pogledam.
Citiraj:
Autor Imagine
A da i ne gledam sve odreda , bilo bi mi blesavo čitati takve stvari ( kao što mi je blesavo gledati trejlere jer ti otkriju previše) kako bi dobio dojam jel se nešto isplati pogledati no ako je nekome vrijeme od iznimne važnosti , s tim bi bilo i puno manje razočaranja.
|
Slažem se, trailere sam prestao davno gledati. Nekako sam s vremenom došao do zaključka da mi se najbolje isplati proletiti najizglasanije imdb komentare.
Možda će to nekima zvučati mutavo ali stvarno mi je to nekako najbolji i najsigurniji pokazatelj da neću baciti vrijeme u vjetar.