View Single Post
Staro 07.01.2015., 12:26   #2511
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Isto se moram složit za Fedora, lik se borio sa žnj borcima cijelu karijeru. I da je sad kao u najboljim godinama opet mislim da nebi bio elita u UFC-u, isto tako i za Mirka i za Minotaura.
Nije da se baš borio sa žnj borcima, u svoje vrijeme se borio s najboljima. Istina je da je dosta taktizirao i izbjegavao neke borce pa tako i Mirka dugo vrijeme koji bi ga u najboljima danima trebao dobiti.. i dobio bi ga da se hebiga nije poskliznuo i pokušao raditi spektakl high kickom. Pogledaj smo izbjegavanje Ovreema i izvlačenje na to da se neće boriti s nadopingiranim borcem - u to vrijeme Overem niti jednom nije pao na testu, a ovaj u to isto vrijeme dogovora meč s Barnett-om nakon što mu istekne suspenzija za doping... Bog te pitaj koja već u nizu.
Da ne bi bilo nisam Mirkov fan, još kada vidim onog Drviša uz njega samo mi se okrene želudac.

MMA je mladi sport i normalno da brzo napreduje - Pride borci u svojim najboljim danima ne bi imali šanse protiv ovih u UFC-u, ne zato jer je UFC tada bio jači, već zato što je došla nova generacija boraca koja od početka tenira MMA. Prije je uvijek netko imao svoju specijalnost, disciplinu (čak je i pisala pri ulasku u ring) koju je cijeli život trenirao i onda u kratkom vremenu pohvatao ostalo koliko je mogao. Toga više nema i od početka se bruse sve discipline potrebne za MMA.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote