View Single Post
Staro 07.01.2015., 12:19   #1928
kmee
njak njak
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
1160kn, 23", (almost) flicker free, anti-glare, reading mode, ips, vga i hdmi, VESA, 3 god garancija (alzashop 1024kn i 2 god garancije)
LG 24MP55HQ --> 1265kn, 24", (almost) flicker free, anti-glare, reading mode, ips, vga i hdmi, VESA, 3 god (alzashop 1110kn i 2 god garancije)

Je imao netko neki od navedenih LG monitora da podijeli iskustva. Kakva su kupnja u usporedbi s P2414h?
Koliko vanjsko napajanje može ukazivati na lošiju kvalitetu monitora?

btw. što im znači almost flicker free, je to ono na >20% brightnessa?
Hm, evo našao u extreme digitalu oba lg-a DVI verziju te po nekih 130kn jeftinije samo nemam pojma u kojem su statusu web je u kaosu a na telefon se ne javljaju? Čekam još odgovor na email.-->
Citiraj:
Autor kmee Pregled postova
DELL ima LG panel pa sam sad malo gledao po nabavi i na alzashop i vidio dva LG-a koji su sličnih dimenzija i flicker free. Minus je donekle što nemaju DVI priključak te mislim da oba imaju vanjsko napajanje.

LG 23MP65HQ-P --> 1160kn, 23", (almost) flicker free, anti-glare, reading mode, ips, vga i hdmi, VESA, 3 god garancija (alzashop 1024kn i 2 god garancije)
LG 24MP55HQ --> 1265kn, 24", (almost) flicker free, anti-glare, reading mode, ips, vga i hdmi, VESA, 3 god (alzashop 1110kn i 2 god garancije)

Je imao netko neki od navedenih LG monitora da podijeli iskustva. Kakva su kupnja u usporedbi s P2414h?
Koliko vanjsko napajanje može ukazivati na lošiju kvalitetu monitora?

btw. što im znači almost flicker free, je to ono na >20% brightnessa?
Hm, evo našao u extreme digitalu oba lg-a DVI verziju te po nekih 130kn jeftinije samo nemam pojma u kojem su statusu web je u kaosu a na telefon se ne javljaju? Čekam još odgovor na email.
kmee je offline   Reply With Quote