View Single Post
Staro 07.01.2015., 09:03   #4530
ezav
Premium
Moj komp

ezav's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
@sandokan111

Tnx na info
Moguce da su premestali, moguce da nisu, iskreno to fakat nebih znal.

Nu kak sam rekel samo sam htel napisati da jedostavno iz godine u godinu kvaliteta usluge kod mene pada i da moje zadovoljstvo s njima pada.
Ali sada se vec ponavljam.

Fakat fala ekipa kaj ocete pomoci

Ali i dalje je cinjenica da od 9 meseca nadalje u vecini dana prek tjedna u vremenima nakon 19h njihova veza katastofa ...

@Viper :

Kvart je Borongaj :

<table border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="hd" width="147">Statistics</td> <td class="hd" width="140">Downstream</td> <td class="hd" width="140">Upstream</td> </tr> <tr> <td class="hd">Line Rate</td> <td> 14582 Kbps</td><td> 1093 Kbps</td> </tr> <tr> <td class="hd">Attainable Line Rate</td> <td> 13195 Kbps</td><td> 1334 Kbps</td> </tr> <tr> <td class="hd">Noise Margin</td> <td> 77 dB</td><td> 128 dB</td> </tr> <tr> <td class="hd">Line Attenuation</td> <td> 260 dB</td><td> 260 dB</td> </tr> <tr> <td class="hd">Output Power</td> <td> 194 dBm</td><td> 106 dBm</td></tr></tbody></table>
Ovo je speedtest s stb off :

Und u prilogu sam stavil Hakom merenje iz 11 meseca (dan kada se net jedva mogel koristiti) i to je nakon kaj je njihov tehnicar preuzel vezu i "nadziral" sa svim off, znaci komp je off, stb je off, wlan je off, upaljen je samo sluzbeni lap prek kabla (Dell Inspirion 7110) ...

S tim da u jutarnjim satima radi ajmo rec OK, pravi problemi pocnu kada se upali stb und nakon 18-19h navecer ...
Attached Files
File Type: txt 41168_2014-11-08_valid.txt‎ (39.8 kB, 784 views)

Zadnje izmijenjeno od: ezav. 07.01.2015. u 09:10.
ezav je offline   Reply With Quote