@sandokan111
Tnx na info
Moguce da su premestali, moguce da nisu, iskreno to fakat nebih znal.
Nu kak sam rekel samo sam htel napisati da jedostavno iz godine u godinu kvaliteta usluge kod mene pada i da moje zadovoljstvo s njima pada.
Ali sada se vec ponavljam.
Fakat fala ekipa kaj ocete pomoci
Ali i dalje je cinjenica da od 9 meseca nadalje u vecini dana prek tjedna u vremenima nakon 19h njihova veza katastofa ...
@Viper :
Kvart je Borongaj :
<table border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="hd" width="147">Statistics</td> <td class="hd" width="140">Downstream</td> <td class="hd" width="140">Upstream</td> </tr> <tr> <td class="hd">Line Rate</td> <td> 14582 Kbps</td><td> 1093 Kbps</td> </tr> <tr> <td class="hd">Attainable Line Rate</td> <td> 13195 Kbps</td><td> 1334 Kbps</td> </tr> <tr> <td class="hd">Noise Margin</td> <td> 77 dB</td><td> 128 dB</td> </tr> <tr> <td class="hd">Line Attenuation</td> <td> 260 dB</td><td> 260 dB</td> </tr> <tr> <td class="hd">Output Power</td> <td> 194 dBm</td><td> 106 dBm</td></tr></tbody></table>
Ovo je speedtest s stb off :
Und u prilogu sam stavil Hakom merenje iz 11 meseca (dan kada se net jedva mogel koristiti) i to je nakon kaj je njihov tehnicar preuzel vezu i "nadziral" sa svim off, znaci komp je off, stb je off, wlan je off, upaljen je samo sluzbeni lap prek kabla (Dell Inspirion 7110) ...
S tim da u jutarnjim satima radi ajmo rec OK, pravi problemi pocnu kada se upali stb und nakon 18-19h navecer ...