View Single Post
Staro 06.01.2015., 23:14   #1886
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
pitanje za sve koliko su dobri android tv boxovi za 1080p i 4k ? iskreno zanima me ovaj model :mygica ATV582 ili ATV1800 jel bi to moglo posluzit svrsi? posto sad trenutno imam 2 wdtv.a koji rade ali gledam kao neki upgrade na xbmc.

Jos jedno pitanje da li se mogu syncat podaci izmedu takva 2 media boxa tako da medusobno pamte poziciju di jedan stane drugi da moze nastaviti sa gledanjem kao i sto je pogledano a sto ne? Znam da plex ima tu mogucnost. Naravno sav media sadrzaj mi se nalazi na NAS.u.

Posto sam u xmbc u skroz novi i za sada ga testiram na kompu. Pa da znam sto mogu ocekivati od toga svega.
Sve instance kodija unutar mreze se medjusobno vide.
Naravno, da bi sve sljakalo, moras podesiti potrebne parametre i postavke.
Samim ti me moguce je sync-ati dosta toga. Nisam sve testirao, ali ono ste jesam je da s jednog uredjaja mozes pustati video na drugi, s jednog uredjaja mozes startati video koji se nalazi na drugom.
Ono sto tebe zanima, syca librarys, pozicije, kad startas polu-odgledani video, na drugom uredjaju ce te pitati da li zelis nastaviti gledanje gdje si stao ili iz pocetka i dr. dumine. Cak i streamove koji su dio addona mozes pustiti na drugu instancu kodija iako tamo nemas taj addon. Ne znam da li kontas posto ga ne koristis ?!
Sve je neovisno o platformi; npr ja kodija tjeram na win7 htpcu, pipo tabletu i na 2 x s3. Sve se synca sa svime.

Mislim da nema svrhe sad objasnjavati sta i kako podesiti jer jos nemas uredjaje niti koristis kodi. Al kad krenes, ako zapne, ti vici

Mene takodjer zanimaju uredjaji koje spominjes. Pa nabaci review kad ih pribavis.

Svakako navijam za prelazak/upgrade sa wdtv na kodi. To ti je kao kad iz fićeka sjednes u bolid f1

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 06.01.2015. u 23:22.
Ziiky je offline   Reply With Quote