1160kn, 23", (almost) flicker free, anti-glare, reading mode, ips, vga i hdmi, VESA, 3 god garancija (alzashop 1024kn i 2 god garancije)
LG 24MP55HQ --> 1265kn, 24", (almost) flicker free, anti-glare, reading mode, ips, vga i hdmi, VESA, 3 god (alzashop 1110kn i 2 god garancije)
Je imao netko neki od navedenih LG monitora da podijeli iskustva. Kakva su kupnja u usporedbi s P2414h?
Koliko vanjsko napajanje može ukazivati na lošiju kvalitetu monitora?
btw. što im znači almost flicker free, je to ono na >20% brightnessa? -->
Citiraj:
Autor kmee
Želim kupiti novi monitor za općenitu upotrebu dakle gaming mi nije toliko bitan. Uglavnom sve upućuje na p2414h. Ima još kakva alternativa tom dellu bliže 1000 ali da ima VESA pa da kombiniram sa monitor arm-om https://m.alzashop.com/arctic-z-1-black-d286775.htm
Posebno jer je uživo taj dell bio ok ali ništa posebno, kao da je sve na njemu malo isprano ali to može biti i do postavki u dućanu. Monitor armom bi si osigurao ergonomiju u bližoj i daljoj budućnosti 
Bilo bi super da je flicker free dobar za oči...
|
DELL ima LG panel pa sam sad malo gledao po nabavi i na alzashop i vidio dva LG-a koji su sličnih dimenzija i flicker free. Minus je donekle što nemaju DVI priključak te mislim da oba imaju vanjsko napajanje.
LG 23MP65HQ-P --> 1160kn, 23", (almost) flicker free, anti-glare, reading mode, ips, vga i hdmi, VESA, 3 god garancija (alzashop 1024kn i 2 god garancije)
LG 24MP55HQ --> 1265kn, 24", (almost) flicker free, anti-glare, reading mode, ips, vga i hdmi, VESA, 3 god (alzashop 1110kn i 2 god garancije)
Je imao netko neki od navedenih LG monitora da podijeli iskustva. Kakva su kupnja u usporedbi s P2414h?
Koliko vanjsko napajanje može ukazivati na lošiju kvalitetu monitora?
btw. što im znači almost flicker free, je to ono na >20% brightnessa?
Zadnje izmijenjeno od: kmee. 06.01.2015. u 21:13.
Razlog: pitanje o almost flicker free
|