Tema: GMP@AMD
View Single Post
Staro 06.01.2015., 20:48   #272
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor CheCola Pregled postova
pa na 3,5 ghz mi je xeon po passmarku davao nekih koliko me pamćenje služi 5700 bodova za multicore, 4460 je 6700, što je nekih 15-ak % brže i sad uzmi neki prosjek u igranju od 60 fps-a boost od tih 15% nekih 9 fps-a što u RL i nije neka razlika, ali dropovovi su puno problematičnija stvar.

iskreno nisam ga ni planirao mjenjati da nije bilo porebe prebiti neke stvari preko kartica pa reko čisto da osvježim komp....
sve kuzim, i razumijem da si ti profitirao za ono sto tebi treba..
proslo je puno godina, pa samo kazem da sam ocekivao puno puno vise..,
a ti si mi sad najsvjeziji s iskustvom.. evo po ovom bubbinom testu razlike u biti nema a xeon mi je stock..

ti si svog xeona cak i tjerao nesto, ja svog ni nisam.. a imam visok multi i dobru plocu i mozda bi mogao jos izvuc
..definitivno za ono cime se ja bavim bi u biti mozda vise profitirao ako vec i idem na nesto to je onda fx8320e , jer ocito ima nesto u ovom visku jezgri i mojim bahatim gomilanjem hrpe aplikacija dok radim i svasta nesto se vrti...

ipak cekam 2016 jer procjenjujem da zbog AMDa koji je odustao od ove godine u smislu FX serije, nista se pametno nece dogadjat godinu dana u tom segmentu..
pa ce mi ovaj xeon drzat vodu do 2016 pa cemo vidjet sta ce se tada nuditi i po kojim cijenama

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote