Gledao sam na jubtubu kako motaju BVC ali to je nuklearna fizika i masu pipavog posla za malen postotak uspjeha a ja sam živčan ionako sam po sebi pa bolje uzest za 30 kuna novi.

Jedan je zagorio skroz a u jednog mi se zavuko Capuccino koji je btw odvratan i nikako ga se otarasit iznutra. Vazda je odvratno prisutan a grijač sam po sebi funkcionira...
Usput ću preporučit da se netko ne zajebe, Dekangov Cherry koji mi je super kao i Liqua Traditional tobacco koji mi je vrh.
Od Colinssa imam Capuccino koji je sranje žešće i Nugat koji može proć za krizu kad nemaš ništa. Od dekanga imam još Western Conquer koji mi nije baš sjeo i USA mix koji je približan njemu. Puff it imam Black JAck kojeg se ne sjećam baš jer sam ga jednom stavio malo za probu. Vrlo vjerojatno je bezveze. Još od Dekanga imam Desert, isto ništa spec. Uglavnom,našao sam trešnju i traditional tobacco kao vrh za sada pa ću se njima naoružat.
Sad ću i naručit još par gijača i par tekućina. Jel mi bolje uzest BVC sa 1.8Ω ili 1.6Ω? Dosad sam imao samo 1.8Ω...