View Single Post
Staro 06.01.2015., 15:39   #4525
ezav
Premium
Moj komp

ezav's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Tak su mi rekli u 9 mesecu kada sam poludil, da sam na 2.3km od centrale i da je to top kaj mi mogu ponuditi. Dok je njihov tehnicar rekel da je bullshit i da on na testu na liniji ima preko 16mb ...

Gle iskreno neznam kaj ne stima, u prvih godinu i nekaj njihove usluge sam na svim merenjima imal prek 18mb, ono secam se soka kada sam nakon ukopcenja skidal torrente sa preko 2-2.5MB u sec .. Onak to se ne zaboravlja
Ondak kak sam rekel je palo nakon tih godinu i nekaj pala na 14 do 16mb, i to mi je bilo ok jer je veza bila stabilna und opet skidanja su isla od 1.4MB do 2.0MB na torrentima und steam, sto je opet meni bilo vise neg ok ..
A sada je tak da ono kada dobim 1mb na down na steam ili torrenti cisto slavlje, neki prosjek je 800Kb s tim da streamovi na twichu pucaju, da youtube se nemre gledati iznad 480p jer ono nece bufferati i da imam lag spjakove u Warthunder i WoT ...

Cijela poanta mog posta je bila da im je po meni iz godine u godinu sve losija usluga i da je to po meni katastrofa , nista vise