View Single Post
Staro 06.01.2015., 15:16   #3632
schjor
Registered User

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ma sve 5,nema razloga.

Velim,imamo slučajeve 5 dana baterije,9 dana baterije(taj je svjetski šampion mobitela u povijesti) te 6 dana trajanje baterije,potkrepljene nikakvim dokazima.

To je po meni flejm...a ništa drugo. Kolega iznad je stavio 3 dana sa 5h SOTa,solidno rekao bi,daleko od najboljega,pogotovo jer je mob bio zgašen pola dana ovako odokativno. NIje zgorega ni pokazati koje aplikacije su instalirane,WA,Viber,Face,Mesenger,Instagram,Snap?

U 6 dana,sa uključenim makar i signalom(ne i datom),ne pušim priče.

Dapače,voljan sam se mjenjat na tj dana...MI3 za moju Z3C compact,pa da vidimo kak to drži u rukama average usera. Garantiram vam da nebu dulje od 30 sati zdržala.

Do pojave dokaza odjavljujem se sa ove teme
Još jednom ponavljam, nisam ovdje da blatim ili hvalim, nego da pokažem ljudima da je baterija na mi3 i više nego pristojna gledano iz moje perspektive...konstantno su mi sinkronizirani gmail (1 račun), viber, facebook, whatsapp i dropbox), 3g i wifi uvijek uključeni (osim u airplane modu) a to su one dvije večeri (vidljivo na screenshotovima) kad idem spavat (jer koji će mi k... mob dok spavam)...mogu se složit da je na g2 bat bolja, ali ne mogu potvrditi kad ga nemam...ali ne mogu se složit kad neko blati po određenom mobitelu (zbog jednog pročitanog posta), a ne posjeduje ga!
schjor je offline