View Single Post
Staro 06.01.2015., 06:32   #3612
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor red_bull Pregled postova
@trouble
A da ti prestanes izazivati flameove u ovoj temi?
Meni je proslo punjenje mi3 drzalo 6 dana.
Ne vjeruješ?
I mislim da je mi3 bolji od lgg2. I kaj sad?
Mislim ako ti se ne sviđaju kinezi slobodno produzis na druge teme.
Moderatori isprike ali nisam mogao trpiti..

6 dana? Vjerujem,airplane mod,wifi off,32 sekunde SOTa i hibenacija uz držanje u dubokom smrzavanju pored krmića i knedli. Ne koristimo svi na isti način telefon. Meni možda i najbolja baterija na tržištu jedva izgura dan i po sa 10 sati SOTa. Bi li mi držao Mi3 tolko?

E sad,to kaj TEBI drži 6 dana i kaj je TEBI bolji ne znači i da je NAMA i OSTALIMA bolji i da bu nam držao isto. Hebi ga mene frend uvjerava da njegova Dacia Sandero radi isti posao ko moj Lexus ktome i manje troši. Svakako da je istina,al smatram da sam uspio u životu malo bolje od Dacie. Jednostavno nije za mene. Sloboda izbora u demokracijskom društvu je da mogu odabrat digitalnu automatsku klimu bez da mi neko iz zajednice soli pamet kak je bolji krug na štekanje i level 1,2,3,pingvin(doduše imam baku,da je po njoj vozio bi Daciu al bi uplačivao životnu štednju...fuck that). Kak je manualac bolji od automatika,za ganjanje u zavojima...iako ima DCI mašinu iz Clia sa 32 konja itd,oni pametni skužiće poantu.

Drugo ljudi tu bezobzirno lažu. Pričaju o mammouth trajanjima baterija i zbrišu bez dokaza te u kojem režimu rada postižu rezultat. Moderacija bi tu trebala reagirat al ne reagira.

Vratimo se malo na postove kolega forumaša koji je posjedovao oba mobitela:

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Baterija debelo na strani Lg-a, znam da oba imaju dobru bateriju, slican kapacitet, no svejedno G2 je definitivno pobjednik u ovoj kategoriji.
te neki od mora reviewa

Link sa direktnom usporedbom baterija imaš prije 2 stranice.

Zanima me samo jel bi tebi LG G2 izdržao 9 dana korištenja,jerbo točno tolko je baterija na LGu efikasnija od Mi3. Pazite ljudi,pričamo tu o trajanjima baterija dužem od šampiona Nokie 6210 koja je izdurala 7 dana i ak nisi textao puno. Cijeli svijet brine brigu baterija i kak će ga produljit,sam Xiaomi izbacije powerbankove za svoje Mi2s i Mi3 modele,ljudi hodaju i na WC s punjačima,na putove ponekad i sa dva...a vama sa PC-E baterije traju po tjedan dana bez da se uznoje! Izgleda da je bila Golden Sample akcija za sve članove PC-E osim mene. Meni flejmeru i kretenu jedinom jedna od najačih baterija na tržištu izdrži jedva dva dana....ljut sam zbog toga i stoga buš razumil moj "flejm".

I nismo na bug forumu,zapamtite,ISTINA NIJE FLAME!

PEACE

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 06.01.2015. u 07:14.
trouble je offline