Citiraj:
Autor Dakok
A kao što već rekoh, fang je samo hejter i preporučio bi da ga ne uzimate
previše ozbiljno. 
|
Ja toliki tekst kao tvoj nebi pisao osim da me netko plati, a evo jednog usera, forumasa i njegovog objektivnog misljenja, valjda je i on hejter..
http://forum.pcekspert.com/showpost....5&postcount=69
Pa sami procjenite koliko romova i vremena treba za naci onaj koji radi. Da si objektivan, to bi negdje i naveo u recenziji, ovako samo mantraš... Eod&ot&ignore.
EDIT:
Citiraj:
Autor Dakok
Pa mene coolpad plaća da im podignem prodaju tako da mi nije problem napisati dulji tekst.
|
Drago mi je da si izašao iz ormara
Citiraj:
Autor Dakok
User, forumaš i objektivni Tuoni je napisao s kojim se problemima susreo a problemi su nastali jer.
|
Jer nije ekspert za flesanje romova i poznavatelj alata za coolpad, čovjek se namučio a ti se sprdaš...ccc
Citiraj:
Autor Dakok
Da nije jednostavno za početnika - nije. Da je komplicirano - nije, samo zahtijeva malo više vremena i truda..
|
I rest my case, nemaju svi vremena za takve gluposti, mob je dobar za hakere, entuzijaste, samo je red da se to i napomene.
Citiraj:
Autor Dakok
Zato sam ti i stavio linkove na desetak foruma i pogledaš kakvi su dojmovi vlasnika a ne da donosiš brzinski zaključak na osnovu dojmova JEDNOG vlasnika mobitela.
I savjetuješ ljude da ne kupuju mobitel.
|
Ja im savjetujem da ga kupe ako vise vremena vole flesati razne romove i traziti onaj koji im radi nego ga koristiti kao smartphone.. Jel ti zbilja ne kuzis da si coolpad fanboy, zato te malo...