Tema: GMP@AMD
View Single Post
Staro 05.01.2015., 21:38   #194
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Mislim da se tu ne radi o nekom SOHO okruženju nego o nekim malo "ozbiljnijim" stvarima.

Pogotovo u današnje vrijeme kad se gleda potrošnja, grijanje, optimizacija software-a, kompatibilnost sa legacy hardverom/softverom...
gle, ako cemo o tome pricati, onda neka se fino napise. cist' sumnjam da je sys sklopio 1000 radnih stanica, ili jos ljepse - servera. ja razumijem sto je htio reci, ali samo isto tako kazem - prakticki u tom konzumentskom svijetu ima rjesenje za sve.

nikome u iole poslovnijem okruzenju nisu dragi sklepanci. tu se ide na brand koji ti garantira upravo stabilnost, najcesce (ili gotovo uvijek) se ne ide na bruto force snagu i to je to. oprema se zamjenjuje periodicki, servisa od samog proizvodaca / ovlastenog servisa i nema da nema, moze samo da nestane .

kazem opet, jasno je meni sto napominjes, samo kazem da su meni generalno popili zivaca i ati i nvidija i amd i intel. i to sto netko kaze, jako cesto jedan flash biosa i dobijes drugi komp prakticki.....

a za pinove, jos nisam niti jedan pofrkao ja. ali sam ih dobio preko nekoliko (da, amd-a) koje sam sve do sada ispravio i sljakaju uredno, dok na par intelica maticnih nije bilo spasa. ali je to u 99.9% greska korisnika, malo mi jako cudno da ganc nova ispod cekica dode sa sfrkanim pinovima na ploci.

Burko je offline   Reply With Quote