Moram priznati da sto sam dulje na Amis da sam vise razocaran.
Imam ih prek 3 godine, uredno sam na Total 24mb tarifi i mogu rec da je prvih godinu i nekaj bilo bajno, uredno down 18 do 20mb, up preko 1mb, ma cista milina.
Da bi nakon tih godinu i nekaj poceli problemi, prvi sam bil par dana bez neta a da bi nakon otklanjanja tehnickih "problema" brzina pala na 14 do 16mb, ali rekel ajde barem mi nitko drugi nemre nuditi tu brzinu, pa sut mujo i uzivaj.
Ali naravno da to nije bil kraj, krajem 9 meseca je brzina pala na ispod 8mb dok je tv aktivan i na oko 10 dok je tv ugasen, sto je iskreno katastrofa.
A njihovo rijesenje je aneks ugovora na brzinu 5 do 10 mb uz 20kn manji racun. Onak ko te hebe.
Kaj je najgore zadnjih mesec dana je brzina takva da nedaj bogek da pokusam surfati dok se vrti nekaj na youtube (na 480p, pusti san je gledati nekaj bez bufferanja na visem od toga)...
Tako da eto mogu sam rec da se pazite njihove "usluge" jer izgleda da sto su popularniji da im kvaliteta usluge drasticno pada, jer moje je iskustvo da su iz godine u godinu sve veca katastrofa, a moje iskustvo s njima sve losije i losije.