Citiraj:
Autor viper
..a ja bi taj izbor suzio na ovo 
Da sam na tvojem mjestu ja bih definitivno čekao ovo. 
AL opet ko ce ga znat kakva ce bit cijena..
Spominje se da ce ti monitori imat odaziv 1ms valjda zbog tog Gsync-a.
P.S.Inace bilo je najavljeno da ce stic paneli od AU Optotornicsa u vidu AHVA matrice na 144hz ali izgleda da ih je acer nekako pretekao sa IPSom.
edit: To bi vjerovatno mogao i bit taj AHVA .
|
Zanimljiv monitor ali ima tri stvari koje mi ne odgovaraju:
1.Rezolucija
2.Cijena
3.Stiže tek za 3-4mj.
Citiraj:
Autor Mladenxy
Ne samo da će takav monitor koštati nego za takvu rezoluciju treba grafa od tri soma kuna a da mi se na takvoj rezoluciji dobilo 144 fps-a i iskoristio takav monitor treba i dvije takve grafe.
Veki ako te brine kašnjenje matrice TN ti je jedino sigurno rješenje ali hrpa ljudi se igra na IPS monitorima te ne vidi ta kašnjenja kao neki veliki nedostatak.
|
Možda to i nije toliki nedostatak IPS i AMVA matrica i možda se ne primjeti dok igraš,največi problem je što ni jedan monitor ne mogu ni vidjeti uživo a kamoli isprobati u igrama a ne želim dati 2000kn za monitor pa da možda primjetim to a možda ne.
Zato tražim neki koji nema problema s time,za njega bi dao i 2500kn ali to je max maximuma.
Citiraj:
Autor xulos
Ni slucajno toliko novce za TN.
I jos nesto, zasto ova 3 gore ??
LG monitor 27MP75HM-P, na nabavi kod nas 2100 kn
LG monitor 27MP65VQ-P, na nabavi kod nas 1850 kn
Ili opcenito nabava i biras, sve dobri monitori  kakav benq i TN nebudi lud. 
|
LG-27MP75HM nema DVI nego HDMI,vidim po netu da zna biti problema sa takvim spajanjem,tipa da kad ugasiš komp monitor ne ode u sleep nego je preko ekrana ono "no signal" i nekad se ne vidi bios pri bootanju.
Za LG-27MP65VQ nema ni jedan review na internetima...
Citiraj:
Autor dabomba
U čemu je fora da ovaj monitor tako malo košta,Monitor BenQ VW2245Z, FullHD, 21.5", mislim radi se o 850 kuna, u odnosu na cijenu to bi trebao biti odron nad odronima.
Molio bi vase mišljenje.
https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=195992
Malo sam fulao temu jer su ovdje 27"pa ako smeta nek mod prebaci
|
Prosječna cijena za 22" monitor
http://tinyurl.com/pwhpz89