Citiraj:
Autor gnujko
Baš nakon zadnjeg texta odugram jendu od najboljih i najzanimljivijih partija sa švabama. SB naravno, samo to igram. Prije toga par solidnih s shermanom 76 (M4A2). Uglavnom u toj švapskoj partiji sam bio sa Tigerom 2 (obična, ne H verzija). 7 uništenih tenkova, 2 oštećena, 55000 zarađenih srebranjaka....a posebna je bila po tome što je bilo dosta urbane gradske borbe....Čak mi nije do toga koliko kilova imam već da je napeto...Ehh da, Pershing je otključan i kupljen. Sad grindam za trening posade. Ja arkadni mod neću ni pod razno...ne mogu...
Nego koje švabe imaš u garaži..Ja imam Tigera 2 i Jagdpanthera....gledam si ubost Panthera G i onda ga dignuti do Panthera 2 iako mi se baš ne igra tier 5 sa njemcima...Od Amera mislim imati Pershinga i M46...možda i buldoga...taj ide 75 na sat...a ima dobar top...jedino je oklop koma pa sam tako dva oneshotao u toj gradskoj borbi..neznam kaj su raidli na ulicama to je tenk za flenkanje...
|
Osjećam se pomalo mazohistički pa sa Nijemcima igram 5 tier, naravno s Panther 2, obožavam s njim igrati. Najbolje bih ga opisao kao mobilni Tigar 2 s 88mm topom. Polažem nade u Leoparde da se osvetim za te silne poraze .
Od Nijemaca sam sve izgrindao, općenito Panthere najviše volim zbog brzine, inače mi odgovara taj stil, ne volim statičnu borbu.
Sad kod Amera počinjem grindati M41, to će biti urnebes s tim, predosjećam, strašna brzina + odličan top. Naravno, krajnji cilj je M47.
Jedan savjet za uštedu silver lionsa, kada kupiš tenk, a ne misliš ga igrati, jednostavno mu ne kupiš posadu te tako uštediš.