Tema: War Thunder
View Single Post
Staro 05.01.2015., 18:45   #351
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor iprodano Pregled postova
Da, Ameri bi trebali bit još bolji kad srede streljivo, pogotovo HEAT streljivo za M47. Zanimljivo i ja trenutno igram s dva Shermana 76 i mogu reći da nisam loš, jučer sam čak pokupio nagradu što sam bio prvi, s tim da ja igram arkadni mod zbog bržeg grindanja.

Od rusa sam trenutno odustao, samo amere igram a nijemci su riješeni.
Baš nakon zadnjeg texta odugram jendu od najboljih i najzanimljivijih partija sa švabama. SB naravno, samo to igram. Prije toga par solidnih s shermanom 76 (M4A2). Uglavnom u toj švapskoj partiji sam bio sa Tigerom 2 (obična, ne H verzija). 7 uništenih tenkova, 2 oštećena, 55000 zarađenih srebranjaka....a posebna je bila po tome što je bilo dosta urbane gradske borbe....Čak mi nije do toga koliko kilova imam već da je napeto...Ehh da, Pershing je otključan i kupljen. Sad grindam za trening posade. Ja arkadni mod neću ni pod razno...ne mogu...
Nego koje švabe imaš u garaži..Ja imam Tigera 2 i Jagdpanthera....gledam si ubost Panthera G i onda ga dignuti do Panthera 2 iako mi se baš ne igra tier 5 sa njemcima...Od Amera mislim imati Pershinga i M46...možda i buldoga...taj ide 75 na sat...a ima dobar top...jedino je oklop koma pa sam tako dva oneshotao u toj gradskoj borbi..neznam kaj su raidli na ulicama to je tenk za flenkanje...
Tvrdi je offline   Reply With Quote