Tema: GMP@AMD
View Single Post
Staro 05.01.2015., 17:15   #187
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
i stvari koje sam se ja nagledao sa amd-om je maltene komična, naravno ne kažem da je intel imun na bolesti, ali to su obično 0/1 iliti uključ/isključ, a kod amd-a su to fakin gremlini koje ni poltergeist nemre istjerat i to je ono što je rak rana i amd-a i ati-a već fakin decenijama maltene...
ajd da se i ja prikljucim veselju, kada ocito se smije offtopicariti.

po cemu je amd nestabilan, gremlini, sta vec? ati (tj amd) isto tako?

jer gle, ja vozim po intelu tamo negdje od 2008e, jer je tu amd poceo opasno kasniti za intelom. ali samo jer je intel tada (a i danas, core to core) je bolji. i skuplji. no ne pricamo o cijenama, pricamo o radu kao takvom.

nego, promjenio sam masu, ali masu grafickih. niti jedna nije srala, driveri su znali srat kod atija, pogotovo na svjezim serijama. ali nije brate mili niti nvidija cjepljena protiv problema, da ne kazem krepavanja .

mislim, ako cemo povlaciti stabilnost, nvidija i krepavanje? isto, jer kako mozes reci kontra jedne firme kada druga, ponavljam, nije cjepljena tj bezgresna? pogotovo kada se uzme u obzir da su vukli koliko, 8 godina jednu te istu arhitekturu?

uvrijezeno je da je intel stabilniji, hladniji, bolji. i sve to stoji, ali prakticki dam ruku da kada bi dao amd-u neku kvalitetniju maticnu, da bi i to radilo fest. naravno da je intel + intel IMO najbolja kombinacija, ali ima odlicnih chipseta i pod amd-om. i sva cudesa sta se dogadaju se dogadaju zbog maticne, tj nekog od chipeta......

ili da povucem paralelu, kunes se u stabilnost i savrsenstvo u jednom intelu + nforce4 chipset? ili via (starija)? kuzis sta hocu reci.......

Burko je offline   Reply With Quote