05.01.2015., 13:15
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor jopis
Ček, ti zbilja uspoređuješ relikt prošlosti, točnije početka 80ih, koji se PRESTAO proizvodit 92.e, kao što je, i to baš tas-ov golf za kog se znalo što je i otkud je (poluproizvod za široke narodne mase sirotinje na balkanu), sa autima koji su actually iz 90ih od početka proizvodnje, kao što je astra, megane, civic ek, itd., te su neusporedivi po bilo kojem faktoru (motorizacija, euro norme zagađenja, oprema koja je kudikamo 'jača' bila u seriji, pogotovo sa jačim inačicama istih, itd.),
|
Ne, govorim o realno prodavanim novim autima (konkretno, što sobno što za firmu 97. sam i ja kupio Megane, 96. Astru, 95. BMW, 92. - 94. ni ne sjećam se više što sve ne) i taj Megane (kao novi model) je prvi imao pod standardno podizače, airbag i servo, dodatna oprema klima. Ovi prethodni slično - BMW klima doplata, Astra ništa od navedenog, ovo prije je smiješno uopće uspoređivati s današnjim modelima.
Imao sam "ne)sreću trebati automobile malo više od drugih i imali smo obiteljsku "tradiciju" bavljenja vozilima. Zato mi je i izreka kako je to 80-ih i 90-ih bilo često urnebesno smiješna. Golfa sam spomenuo samo kao "narodno vozilo" na osnovu kojeg je i nastala tradicija - a koje mi je ogadilo VW kao marku do danas.
|