Citiraj:
Originally posted by ante2
me ne mora moja bit zadnja
ali evo kada bas inzistitas
1) nakon sta probas nesto novo i bolje od onog starog trebalo bi ti se vise svidit ono novo ako je naravno po tvom misljenju bolje
2) ovo je bio samo primjer da se ne treba drzat neceg ko pijan plota samo zato sta s time znas radit, prelazak na drugu platformu ili program cesto ne znaci da si doso u 100% nove vode + sta znatizelja cesto zna rezultirat novim znanjem a koji put i sranjem ali zato imamo Ghosta ili Acronis
3) da prosjecni korisnik PC racunala se uzasava DOS-a ajde upali dos promt nekoj teti iz banke koja vec 100 godina radi pod vindozama i gledaj uzas na njenom licu
pod uzasavanje od DOS-a nisam mislio na napredne amatere i vise strucnjake koji se nalaze na ovom forumu jer je vecina ljudi ovdje u DOS-u doma sta zbog fleshanja BIOS-a ili iz nekih drugih pobuda, ali vecina ljudi koji kupuju PC odu u ducan i kazu ja bi kom za internet i tipkanje i malo igrica pa dobiju gotov komp sa vindozama i vjerovatno nikada ne ugledaju DOS, a kada ga ugledaju najcesce nose comp u servis, jer je nesto crklo
e o tome ja govorim
|
Inače održajem i servisiram računala za banke pa bi se dalo pričati o tome kako bi babe zablesile da vidu aplikaciju u dos-u, jer pola njih se bolje snalazi u dos-u. Toliko o tim babama. Njima su windowsi ajme majko komplicirani, jer mnoge su na aplikacijama koje datiraju dosta davno. A o servisu neću trošiti riči, samo me zanima koliko imaš godina? I da, nije mi važno šta je bolje, ghost ili acronis ili peugeot.... već si malo pretjera...