View Single Post
Staro 05.01.2015., 11:05   #940
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Do prvog ljeta. Ne znam kako bi sjedio u tome bez da klimu pičim na 20 stupnjeva cijelo ljeto.

Uredski / PC stolci su s razlogom stolci, a ne fotelje. A za te pare vjerojatno mozes neki Steelcase dobit. No brainer imho

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Radi se o ovom modelu:
http://1drv.ms/1IdyYIE
Stolica je izvrsna, masivna i nema baš lufta niti se klima.
Ima čvrsti kromirani okvir i noge, a što je najbolje - sjedeći dio se ne sastoji od drvene školjke nego je umjetna koža koja visi na okviru te nikad neće doći do stanjivanja spužve kao što je slučaj kod većine modela, a čak se i ovo da promjeniti.
Bila je 1400kn, sad je 900kn... mislim da je odlična za te novce.
Vjerojatno dobra do vrlo dobra. Umjetna koza nije za sjedenje. To sr..nje se rasturi nakon ~2 godine i kad se krene gulit ces se sjetit postova o umjetnoj kozi. Bez iznimki.

Ovaj Destroyerov vec lici na nesto i ulijeva povjerenje - garancija i ergonomija i podesavanja. Slicnih modela ima i Steelcase (Please ako se ne varam).

Enivej, bilo bi super kad bi ljudi na ovom threadu koji sjede na tim stolicama po 25-30 sati tjedno poceli gledat u njih kao u nesto sto ce im dugorocno ustedit x10 love na kiroprakticarima i doktorima (plus sve ono ocito - sjedit normalno, ne umarat se brzo, itd.) :-).
Neki dan poznanik opremao radnu sobu... ovako na prvu, raspodjela love je bila 90% kuciste, 5% monitor, 3% stol, 2% stolac. :-) Sva sreca pa sjedi na kucistu, gleda u kuciste i drzi svu tu opremu na kucistu, inace bi se zabr... oh wait. :-) Je_es kicmu i oci kad imas najjacu graficku u zgradi.

(naravno, ovo sve otpada ako sjedite ~3h tjedno na tim stolicama, common sense jel )

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 05.01.2015. u 11:16.
zwer je offline   Reply With Quote