Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 05.01.2015., 10:45   #7309
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Tomek85 Pregled postova
To je stvarno jedan jako dobar budget zvučnik koji iskače iz mase za te pare koje je koštao ko novi.

Prije neke 3-4 godine sam imao u sistemu AE Aelite 2,dosta rijedak model na našim prostorima,to je standmount zvučnik s dva 130mm drivera u d'appolito konfiguraciji,dosta neobično s obzirom na veličinu kutije i klasu u koju spada,kad danas razmislim to je zvučnik koji mi je po zvuku bio najbolji od svih koje sam posjedovao,a prodao sam ih za siću(da ne kažem poklonio) jer sam kupio Quadove pa su mi bili višak,danas se tučem po glavi bolje da sam ih strpao na tavan pa nek stoje,da se razumijemo nisam s Quadovima napravio zajeb,dapače jako sam zadovoljan s njima al ti AE su baš imali ono nešto.

Kad ste se već dotakli MA vidim da su izbacili novu Silver seriju(ne znam koliko je točno friška jer ne pratim već neko vrijeme novosti na hi-fi sceni da nedaj Bog nebi crv opet proradio ) al vidim da ima zanimljivih modela,ne sumnjam da zvuče vrlo dobro.
svi mi imamo momente kada se tučemo po glavi jer smo prodali nešto što je dobro

ja sam orginalno imao jpw 610i i onda sam ih trejdao za creste 2, dobro svjesno sam znao da ću malo zgubiti na basu, ali je cresta kompletniji spiker... e onda sam je prodao isto za smijuriju neku i onda se lupao po glavi

nova silver serija... kolega koji je sa mnom slušao moje silvere se zapalio momentalno za njih, međutim nema nigdje ih više za kupiti nove i po riječima prodavača kojeg je zvao da pita koja je razlika stare i nove serije veli majstor - maltene nikakva + 2k kn veći price tag

Citiraj:
Autor jean luc Pregled postova
Kvaka je da je vlasnik prčko po njima......osobno, ne bih kupio takve zvučnike. Ja sam imao Corteze i šipke su mi uvijek bile dvojbena odluka, no da su mi baš toliko smetale, jednostavno bi ih izvadio u potpunosti.
Ovak kak ovi zvučnici izgledaju, ukazuju da vlasnik nije baš s pažnjom postupao prema njima. Da ti mislit jel ih možda razvaljivao ili ih otvarao da vidi "kaj ima unutra".
Dok ima drugih ponuda na tržištu, ja bih ove zaobišao.
ma čim vidiš ovakve super "tvikove" na spikerima koji stoje na komodi bez toe in-a jasno je o kakvom se kalibru radi.
syss je offline   Reply With Quote