Odlično, dosta materijala, to mi se sviđa. pa onda krenimo redom Brko.
Za što se to Schumacher prodavao?
2005. nismo vidjeli ništa posebno? A što je trebao napraviti u bolidu koji je bio vidno sporiji od McLarena i Renaulta? Ne znam zašto za nekoga vrijedi jedno, a za drugoga drugo? To je isto kao da pitam zašto Senna nije učinio ništa posebno 1992.? Berger na samo bod razlike od njega, dok je Schumi bio za 26 bolji od Barrichella.
Ja ti nisam ni pokušao staviti u usta da si rekao da je Schumi loš vozač. Sve što si rekao (nikako najbolji, nikako sportaš i precijenjen od fanova) možeš reći i za Sennu. Reci mi zašto ne bih mogao reći to, jer je isto imao postupke koji nisu hvale vrijedni, kao Schumacher, kao Alonso, kao Vettel, kao Prost, kao i svi mi ljudi.
Ok, sve to stoji oko Ricciardovih uspjeha ove sezone, ali to nije bilo nikakvo deranje ili ubijanje. Eto, pogledaj sve tri pobjede i reci da Vettel nije mogao pobijediti u njima, a da nije imao problema. U Kanadi mu iz boksa cijelo vrijeme govorili da čeka iza Ricciarda jer će ovom gume propast (yeah right), u Mađarskoj mu je sigurnosni automobil izašao u najgorem mogućem trenutku i upropastio utrku, dok je u Belgiji imao sjeban bolid, zbog čega je dobio novu šasiju za sljedeću utrke. Nije baš tako uvjerljivo ha?
1991. Senna imao loš bolid? Isto to za Fernanda Alonsa 2005. vrijedi?
Onda isto ovo možeš reći za Schumachera 1994., 1995., 1998., 2000. i 2001.
E super, drago mi je da si spomenuo Hamiltona kao top vozača, a Vettel je precijenjen. Koja mjerila tu koristiš? Što je to Hamilton učinio da je top vozač , a Vettel nije. Usporedba je zahvalna jer su vozači slične generacije. Evo izvoli, slobodno objasni.