Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 04.01.2015., 19:03   #1872
Litra
Premium
Moj komp

Litra's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Da Slark i Jugger su grdi sad. Za Slarka toplo preporučam Bristlea. Devastirao sam već par stvarno dobrih Slarkova s njim. Jako ga teško ubiju, slow od Gooa mu onemogući da chasea supportove ili pobjegne, a quillat ga možeš i dok je ultan, ako ima već par stackova zabijaš ga tijekom ulta bez problema. Samo treba pazit i ne nafeedat ga u laneu.

Moj build za ez stomp sa Bristleom je treads->vang(ne nužno, može i hood nekad a može se i skroz preskočit)->s&y(core ako se igra kao DPSer)->BKB(ako ima previše stunova i silencea)->assault cuirass->HoT->Abyssal. Obično je gotovo već nakon S&Y. Obavezno stackat anciente i pofarmat ih negdje na 6.-7. levelu već. Ako želiš još lakšu pobjedu a igrate timski CM pošaljite da junglea od početka i maxa auru. Bristle onda s infinite manom stvarno nije lijep prizor .
ma slark je najveće smeće od heroja. 9 od 10 gejmova kada igram protiv njega izgubim jer čim se malo ufarma moš ga j**at. sad mu je ulta još jača jer ga nemože ni fontana vidjet a naravno da ekipa ne zna counterat. čim dobije ultu praktički je gotovo ako nemaš bolje ufarmanog lika u prvih 10-12 min. valve polako uništava igru ovakim potezima.
Litra je offline   Reply With Quote