Citiraj:
Originally posted by Mljac
Baš čitam kak je Dinamo uhvatio lagano se preseravati. Fali im 3 gajbe do 1000-itog u HNL i oni bi baš rado da to bude protiv Hajduka Pletikosi!
Naravno da bi i ja rado da Plete iz Maksimira odnese pet komada u mreži ali što se oni više preseravaju to sam ja skeptičniji.
Bio sam na tekmi Inter-Dinamo i dinamovci su grizli do kraja utakmice ko psi na masnu kost! Tak se i igra moderni nogomet.
Sa Varteksom je toga već bilo puno manje, a bojim se da će i dalje padati u agresivnosti kako ih se više bude radilo zvijezdama, strašnim igračima i nepobjedivima.
Nadam se da sam u krivu.
|
Također sam bio u Zaprešiću.
Ipak je Varteks bolji od Intera, ali nema veze grist će naši plavi lavovi, buš vidio, sad su nabrijaniji nego ikad pogotovo na hajduk!Nego ide li ko na tekmu, garantiram vam atmosferu i navijanje kakvo nije već dugo viđeno, sjetite se protiv varteksa su pjesme trajale oko 3-4 minute, samo slušajte protiv hajduka!!!očekujem 30000 ljudi minimalno, samo da bude lijepo vrijeme! a kaj se pletikose tiče mislim da će biti sretan ako ne primi više od 2 gola.
Nadam se da nam neće biti vidljiv manjak cesara u obrani!lik je fakat dobro halao.