View Single Post
Staro 03.01.2015., 22:45   #1
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
(riješeno) GPU driveri (bilo koji) restartaju komp

Dakle problem se danas javio u toku surfanja u win se smrzo na sekundu i onda restartao, poslije toga kad treba doći u win. kad se ono treba pojavit welcome na monitoru kao da ode out of range, stalno treperi digital/analog na monitoru.(bili instalirani zadnji nvidia driveri) (Komp specs u Moj komp)
Nisam ništa bio instalirao niti prčkao pa me čudi da se samo odjednom to dogodilo.

U eventu kaže error 7001 onda kad je trebalo se welcome pojavit i piše :

The Computer Browser service depends on the Server service which failed to start because of the following error:
The dependency service or group failed to start.

drugi koji se pojavi isto pod 7001

The Network List Service service depends on the Network Location Awareness service which failed to start because of the following error:

i treći

The Workstation service depends on the Network Store Interface Service service which failed to start because of the following error:

ima i error 10005

DCOM got error "1084" attempting to start the service EventSystem with arguments "" in order to run the server:
{1BE1F766-5536-11D1-B726-00C04FB926AF}

Ono šta sam probao:

1. Guglo problem, svi servisi su popaljeni i pokrenuti ovi koji trebaju bit vezani uz taj problem.
2. Probao sam uninstall i clean drivera u safe mode-u te ponovno instaliranje ali ovaj put predzadnjih drivera šta je dovelo do BSOD-a kad se treba welcome pojavit, u BSODu je pisalo nvlddmkm.sys (od nvidie neki fajl). Kad uninstaliram drivere normalno ulazi u win. samo onda grafičku prepozna kao standard vga, ali radi.
3. Očistio sam grafičku ispuhao, iskopčao komp na 20min i CLRCMOS napravio.
4. Probao sam sve ostale drivere maknut i instalirat ispočetka

Ništa od toga nije uspjelo, format bi ostavio za posljednju opciju i instalirao umjesto trenutnih Win 7 Win 8.1 no kažem to je zadnja opcija i još šta ću sutra napravit je posudit od prijatelja grafičku jer imam sumnju neku da je grafička otišla ako netko možda misli drukčije ili ima kakvu ideju kako ovo popravit pomagajte.

EDIT:
Ipak je nesto do hardvera.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 13.02.2015. u 19:25. Razlog: preimenovan naslov
Thermaltake je offline   Reply With Quote