Citiraj:
Autor syss
meni je isto taj aegis legao ko budali šamar... malo je kratak na basu, ali je stvarno brz i (za te pare) jako rezolutan.
|
To je stvarno jedan jako dobar budget zvučnik koji iskače iz mase za te pare koje je koštao ko novi.
Prije neke 3-4 godine sam imao u sistemu AE Aelite 2,dosta rijedak model na našim prostorima,to je standmount zvučnik s dva 130mm drivera u d'appolito konfiguraciji,dosta neobično s obzirom na veličinu kutije i klasu u koju spada,kad danas razmislim to je zvučnik koji mi je po zvuku bio najbolji od svih koje sam posjedovao,a prodao sam ih za siću(da ne kažem poklonio) jer sam kupio Quadove pa su mi bili višak,danas se tučem po glavi bolje da sam ih strpao na tavan pa nek stoje,da se razumijemo nisam s Quadovima napravio zajeb,dapače jako sam zadovoljan s njima al ti AE su baš imali ono nešto.
Kad ste se već dotakli MA vidim da su izbacili novu Silver seriju(ne znam koliko je točno friška jer ne pratim već neko vrijeme novosti na hi-fi sceni da nedaj Bog nebi crv opet proradio

) al vidim da ima zanimljivih modela,ne sumnjam da zvuče vrlo dobro.
@Razarach
Jesi već kapario ili platio te Tannoye?
Ak nisi uzmi i ovo u obzir,dobra je prilika
http://www.njuskalo.hr/zvucnici/audi...oglas-13538006