Citiraj:
Originally posted by ante2
ljudi ljudi
pa probajte nesto novo mozda vam se i svidi
i ja sam nekad koristio ghosta ali nakon sta probas mercedes nakon skode ne da ti se vise vozit skoda pa makar i nova
jedanput u 2 godine ce ti trebat nesto sta acronis moze pa ti nece bit zao novaca a i na vremenu ces ustedit + sta i male bebe znaju radit sliku sa doticnim programom pa ako imas prijatelja koji voli sufrat po adresama www.golebabe.com i skupljtat viruse od kojeih nema zastite brzi i laki beckup windoza ce ti jako dobro doc cak ces i doticnu neznalicu naucit kako uz boot cd i sliku na d particiji diska vratit nazad sliku sistema sa svim cudima koje si mu jucer instalira + sta se slika da zastitit tako da je samo acronis vidi tj nema straha da ce je maher izbrisat ili zarazit
ja sam oportunista tj ko nudi bolje i jeftinije ja ga volim sada sam na AMD primjera radi ali cim INTEL ponudi bolje i jeftinije rjesenje uzimama njega tako je i sa softverom
vecina ljudi PC dozivljava kroz vidoze i kada ugledaju DOS promt nastaje panika a doticni program (acronis) pri butanju sa CD-a ti nudi sucelje slicno windozama(mislim de je dreivat ili okrljastani LINUX ali se ne bi zaklea) + sta ti za svaki korak nudi objasnjenje sta ce se dogodit i sta se radi tako ako imalo znas engleski samo sljedis upute.
eto toliko pa vi sada vidite znam da je prelazak na novo ponekad stresan dogadjaj ali ako ne probas neces znat
pozdrav
|
Reka si 3 gluposti:
1) nakon sta probas mercedes nakon skode ne da ti se vise vozit skoda pa makar i nova
2) sada sam na AMD primjera radi ali cim INTEL ponudi bolje i jeftinije rjesenje uzimama njega
3) kada ugledaju DOS promt nastaje panika
Neću se niti trudit ovo komentirat jer vjerojatno tvoja mora biti zadnja.