View Single Post
Staro 03.01.2015., 19:08   #1442
Dr.Gonzo
Premium
Moj komp

Dr.Gonzo's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Dr.Gonzo Pregled postova
Evo da da quotam samog sebe, naruceno 7.6., zvao 12.7. da bi dobio odgovor kako je zahtjev storniran - nakon 2 sata natezanja ispalo da nije storniran nego da su tehnicari izasli na teren i ustanovili da instalacija nije dovrsena a.k.a. opticki kabel nije provucen u moj stan (dobro jutro, to sam vam ja odma mogao rec) i sad su si fino uzeli rok od 3 mjeseca (!) da to dodju napravit. Rekoh fino, valjda cu za Bozic moc surfat na 100 Mbita. Takva jebena neozbiljnost od T-koma je valjda i za ocekivat, u svih 20 godina koliko sam prisiljen koristit ih kao ISP, ne sjecam se da je IKAD ista proslo bez gomile zivciranja i urgiranja s moje strane.
Zavrsila 2014. a ja i dalje cekam... Znaci evo vec skoro 7 mjeseci. Ugovor s T-Comom mi istice 4.2015 i mislim da cu ih ako do tada ne dobijem optiku zauvijek prekriziti, mislim ovakva neozbiljnost je stvarno nevjerojatna. Najbolje od svega je da je opticki kabel u TK ormaricu, potreban je "dovrsetak instalacije" znaci povuc tih par metara kabela do mojeg stana (dvokatnica, sve na fronti zgrade, tesko da instalacija moze biti jednostavnija za izvest). Jel netko drugi ovako dugo ceka i sto se moze uciniti (ako ista) da se ovo pokrene s mrtve tocke?
Dr.Gonzo je offline   Reply With Quote