Tema: F1
View Single Post
Staro 05.09.2005., 11:12   #33
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by speedy-3
da citas malo bolje vidio bi da sam fino postao kak o je KIMIu trebao puni krug da obide Alonsa koji je imao tezak bolid i lijepo sam naglasio kako je bio u ogromnoj prednosti nad renaultom jednostavno je sramota sa ga nie proletio pored alonsa kao pored puza sa je on i bio kad je izasao iz boksa

i da nespominjem kako nie mogao proci Vilneva na stazi,,,,,, i nikada nisam rekao da je Fisico bolji od Montoye ili bilo koga drugoga njega nisam ni spominjao uopce,,,,, a Montoya zbog svog glupog temperamenta vise puta nie zavrsavao utrke Kimi unistava motore sada se BEZVEZE izvrtio i to nie zbog guma Montoya je vozio 3 kruga sa unistenom gumom pa se nie izvrtio ili bilo sto slicno i Kimiju i Motoyi jednostavno nedostaje malo vise discipline samokontrole i zrelosti,,,,

eh sa bi ono trebalo znacit "kimi je bio pun goriva"????
Kimi je bio prazan kada je Alonso PUN izasao iz boksa,,,,,, i trebao mu je cijeli jedan krug da prode pored PRESPOROG bolida,,,,,,,

sve ce se to fino vidjeti sljedece sezone kada bolidi vise nebudu automatizirani kao sada,,,,,,,,

i da pratim F1 otkada znam za sebe tako da znam sa pricam........

inace i ja sam za Ferrari ali kada se gleda na vozace 1.Rubens 2.Alonso 3.Montoya,,,,,
Pa danas ako nekog pretekneš za samo jedna krug, to je expresno brzo.
Tako da mislim da Alonso tu nije ništa mogao. I kako sam kažeš Kimmi je samo projurio pokraj njega.
Freek je offline   Reply With Quote