Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Originally posted by speedy-3
da citas malo bolje vidio bi da sam fino postao kak o je KIMIu trebao puni krug da obide Alonsa koji je imao tezak bolid i lijepo sam naglasio kako je bio u ogromnoj prednosti nad renaultom jednostavno je sramota sa ga nie proletio pored alonsa kao pored puza sa je on i bio kad je izasao iz boksa
i da nespominjem kako nie mogao proci Vilneva na stazi,,,,,, i nikada nisam rekao da je Fisico bolji od Montoye ili bilo koga drugoga njega nisam ni spominjao uopce,,,,, a Montoya zbog svog glupog temperamenta vise puta nie zavrsavao utrke Kimi unistava motore sada se BEZVEZE izvrtio i to nie zbog guma Montoya je vozio 3 kruga sa unistenom gumom pa se nie izvrtio ili bilo sto slicno i Kimiju i Motoyi jednostavno nedostaje malo vise discipline samokontrole i zrelosti,,,,
eh sa bi ono trebalo znacit "kimi je bio pun goriva"????
Kimi je bio prazan kada je Alonso PUN izasao iz boksa,,,,,, i trebao mu je cijeli jedan krug da prode pored PRESPOROG bolida,,,,,,,
sve ce se to fino vidjeti sljedece sezone kada bolidi vise nebudu automatizirani kao sada,,,,,,,,
i da pratim F1 otkada znam za sebe tako da znam sa pricam........
inace i ja sam za Ferrari ali kada se gleda na vozace 1.Rubens 2.Alonso 3.Montoya,,,,,
|
Pa danas ako nekog pretekneš za samo jedna krug, to je expresno brzo.
Tako da mislim da Alonso tu nije ništa mogao. I kako sam kažeš Kimmi je samo projurio pokraj njega.
|