View Single Post
Staro 05.09.2005., 10:14   #54
Arcanum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2005
@Codiac
Ma ideja je dobra, samo kaj stvarno izgleda da je ovo max Corsair VS-a (barem u 4x512MB kombinaciji). Ne bum čovjeka gnjavio da dobijem još max 1-2MHz koliko izgleda (ako i tolko), a i piše da je u zg-u samo vikendom, pa ne bum mu išao trošiti vikend.
Doduše, ak se sjeti još nečeg kaj stvarno upali, šaljem mu sixpack i poštom ak treba (čovjek se stvarno trudi pomoći)

@ivan os
1. Nisi na temi, sorry, ali već sam te upozorio - ponoviti ću, ak nije povezano s temom - ili otvori novi topic, ili pošalji čovjeku PM(Personal Message/Privatnu Poruku) na forumu, ili mu šalji na mail ako ga nije skrio. Stvarno nije teško.
2. Jesi probao moj savjet iz svog topica?
Off-Topic:
3. Taj OCZ Titanium 2x1GB, ako ga nabaviš - nemoj očekivati čuda, ljudi ne prelaze 235MHz HTT, tak da bu ti OC sigurno bio niži (barem u usporedbi s ovim u sigu), jedino ak trebaš više od GB RAM-a za rad...
Ak trebaš ljude pitati o RAM-u za OC-anje pitaj na XS forumima -imaju forum samo o OC-anju RAM-a, a barem desetak ljudi tamo će ti rado pomoći, pitaj ih koji 2x1GB za OC i sigurno će ti reći samo najbolje (Redline,Crucial,Mushkin, OCZ Gold anyone?) samo kaj su ti to skupe stvari (oko 400$ jedan takav kit = overkill), to ide dosta visoko - jedan je svoj RAM(2x1GB) uspio dići na 285HTT 1:1 stabilno, samo tajminzi poslije 240HTT moraju biti barem 3-3-3-8...

Edit: pošto mi se sve više čini da više od ovog teško da bum dobio (osim ak VedranP ili još neko se nečeg dosjeti , hint , hint) imam dva pitanjca:

1. Pošto mi na 5/6 (166) divideru uredno radi RAM do 'čak' 204MHz, je li mi tih 2650MHz na CPU (253HTTx10.5multi u tom slučaju,sa 11x multi bi bilo 2783MHz, a ne znam da li mi to proc uopće može s 1.5v ili manje, ne isprobava mi se baš ) s ram-om na 204MHz brže od trenutnih 2450MHz (1:1, 223HTTx11multi), ram naravno na 223MHz???

9/10 divider bi bio bolji od 5/6 kad bi radio prek 198MHz na RAM-u

2. Za ovaj RAM, koja bi bios verzija bila najbolja -1 , -2 ili -3 (trenutno je 623, -3 verzija). Znam da vjerojatno nije TCCD,TCC5,BH5 ni UTT, ali čemu je najsličniji?

Zadnje izmijenjeno od: Arcanum. 05.09.2005. u 12:18.
Arcanum je offline   Reply With Quote