02.01.2015., 22:15
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Autor asibulj
Može ondaK i za mene preporuka tj savjet da li da idem na 27 inča budući da sjedim dosta blizu kompa, cca 1,5m? Ili je ipak bolje da idem na 24"? Budžet je do 500E po ovim njemačkim online shopovima za konfu dolje iz siga. Dankeschön! 
|
Ne znam koji sad imaš ali ako imaš 22" evo što bi dobio sa 24" a što sa 27"
Citiraj:
Autor Sinac
Backlight je primjetan samo uz rub ali jedino na tamnoj podlozi, recimo ako upališ fullscreen crni ekran. U normalnoj upotrebi je neprimjetan. Prije sam imao TN ekran i razlika je nebo i zemlja koliko je P2414H kvalitetniji. Nisam neki perfekcionist što se tiče monitora, ne mora imati savršenu sliku da bi bio dobar jer sam radio na svakakvom smeću od monitora ali se bavim i grafičkom pripremom i vjeruj mi da je monitor stvarno OK, primijetim svaku mrvicu prašine na ekranu ali monitoru ne nalazim zamjerke. Stari TN je imao problem da je desna strana ekrana bila malo plavija od lijeve pa znaj da ipak nisam tutlek za procijeniti da li je monitor OK. Sve što su napisali ovdje po postovima je plod subjektivnog dojma, tako i moja procjena, međutim monitor je dobio dobre reviewe i možeš se slobodno uputiti u trgovinu. Ne znam koju reviziju imam, pretpostavljam A0 jer je monitor star 6 mjeseci i nemam kutiju kod sebe.
|
Hvala na odgovoru ali odustao sam od njega i od 24" no svakako če dobro doči nekome tko planira kupiti taj monitor.
|
|
|