View Single Post
Staro 02.01.2015., 21:38   #1920
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor gaggo Pregled postova
Nije bas neka preporuka, ali i ja trazim tak nest. Vidio sam najjeftinije i kolko tolko ok LC power 3001B(mada mi malo ovaj x gadan, cijena je 230kn) ima i 3000 verzija s napajanjem, al skuplje. Ugl treba kod njih pazit da napajanje nije duze od 14 il 15 cm. imas video rev na jubitou
Ma nije bitno dal je ružno ili lijepo...izgled mi ne igra ulogu...bitno da je slim verzija jer bi odgovaralo mjestu u kancelariji...znači što ekonomičnije zbog položaja na koje je stavljeno.Sad je neka stara kanta polegnuta ali nisam nikaao zadovoljan zbog nemogućnosti hlađenja hdd-a. Ali cijena mi je hm...ne znam baš...bolje nešto polovno za 100kn.

Citiraj:
Autor lobo64 Pregled postova
gaggo; bixsy the king

Ima takvih dosta, problem je da su skupa i relativno nedostupna u HR.
Pogotovo ako tražite full ATX format te mogućnost instalacije hladnjaka nešto veće visine (135+ mm).

Generalno ciljajte SilverStone, oni imaju veliki izbor makar po mom mišljenju ih nebi trebalo skrivati ispod stola.

Ove jeftine odrone koje spominjete bi trebali izbjegavati u velikom luku, u takva ćete teško strpati komponente standardnih dimenzija (prvenstveno mislim na PS i hladnjak za proc), kvaliteta izvedbe je toliko loša (lim tanji od 0,5 mm) i brate, sva su gadna k'o porezna knjiga a o montaži ventova neke svrhovite veličine (veće od 60 mm) nema govora...

Možda bi pametnije bilo tražiti rabljena brand desktop kućišta (npr. Dell, HP) no ona su gotovo sva mikro ATX formata...

Postoji još i kategorija deluks HTPC kanti (SS Crown serija, Steiger Dynamics, Luxa2, djelomično Antec(vidi moj komp), itd) no nekako mi se čini da to vama nije cilj...
Također...nebitno za hladnjak...riječ je o staroj kanti sa default intelovim hladnjakom...glavno da komp radi i može vrtit net,mailove,office,program za račune...znači obična uredska kofa atx formata koja ne vrijedi 50€.Mislim da ću ipak potražiti rabljenu kantu. Moram pripazit da diskovi budi hlađeni jer su podaci na njima strahovito važni.
Hvala na savjetima !
bixsy the king je offline   Reply With Quote