View Single Post
Staro 02.01.2015., 21:34   #2909
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Pozdrav ekipa!

Kroz sljedecih par tjedana, maksimalno mjesec bih trebao nabaviti laptop zbog odlaska na semestar u inozemstvo.
Iako prezirem prijenosnike naspram klasicne konfe, tesko da cu sa sobom nositi cijelu konfu i monitor iz moj komp tako da sam primoran nabaviti jedan prijenosnik. (ako postoji rjesenje za koje ne znam , slobodno vicite)

Uz klasicno office/net/multimedija, koristit ce se za koliko toliko programiranja i naravno pranje videoigara. Konkretnije, main igra koja se pere je CS:GO i to bih zelio imati bar 120fps-a, na low postavkama naravno.

Isao bih do 4500 kn, ne bih vece od 15'', autonomija i nije previse bitna kad ce sluzit ko zamjena kucnom racunalu, 4gb/750gb je valjda minimum, bez os-a.

Prelistao sam zadnjih par stranica i u oko mi je upala ova preporuka od dezurnog majstora za prijenosnike - redscro-a:

Lenovo Z50-70 59432122

Privukla me reza ekrana, jaka grafika(?), zeljene kolicine memorije i diska, i procesor kod kojeg imam jedno pitanje.
Oznaka U je pretpostavaljam undervoltan procesor, ali koliko vidim to je klasika/trend kod vecine prijenosnika i ne bi trebalo pravit problem?

Je li ovo gg za navedene potrebe ili ima nesto drasticno bolje za slicne novce?

Hvala