05.09.2005., 00:38
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Originally posted by speedy-3
ma ofako Mclaren ima najbolji bolid u F1 trenutno al to nista neznaci kad su im vozaci ono polu dobri...... efo sada kimi prazan bolid dvostruko jaci motor i nemoze proci pored slabasnog renaulta koji je pun puncat, Alonso je definitvno bolji vozac od njega i sa ono Kimi se izvrtio na stazi heh ae da gume okrivimo, ups ne nece ici Montoya je vozio sa totalno unistenom gumom 3puna kruga i nie se izvrtio,,,,
to sto gume odlaze motori odlaze nema veze sa srecom a to sa Kimi-u motori odlaze je jednostavno njegova greska on unistava bolid vozi do samih granica sa je nepotrebno,,,,
ali ova je utrka dokazala da je Alonso definitivno bolji vozac od Kimi-a drzo ga je iza sebe sa slabijim i tezim bolidom,
Schumaher pojma nema kada se treba borit na stazi Rubens je zakon i ono povlacenje u boks je izgleda samo da se Schui probije ispred njega
Kimi nie mogao proci Vilneva heh i odmah KIMI ima tezak bolid ono ovo ljevo desno mos mislit saubera da nemoze obic sa mclarenom smijesno
jedva cekam sljedecu sezonu kada se vrati dobri stari V8 i manualni mjenjac nema vise automatiziranog starta, gumba za borbu i tih fora,,,,, da bude sfe fino kao i prije samo vozacke vjestine odlucuju o tome tko ce kako zavrsiti utrku a ne Boks taktitke sitne razlike u gumama kap vise ili manje u spremniku goriva,,,,,,,
i za kraj heh ma bolje da sutim nesmijem ofdje pisat ono sa mislim on nasim itiotskim komentatorima koji vide samo "srebrene strijele" i "ledenog covjeka" uzbude se svaki puta kad ga vide na ekranu moroni,,,,,
|
Kakave gluposti čovjek može nasrat da je to za ne vjerovat.
1.Polu-dobri vozači McLarena. da Fisiko je veliki genijalac naspram Montoyom.
2.nemože proć protiv Renaulta, pa trebalo mu je manje od jednog kruga da ga prođe. tako da buih prije rekao da ovaj nije imao snage pružit ikakav optor Fincu.
3.Kimmi je je bio na strategiji 1 zaustavljanja u boxu. Tako da je bio pun goriva.
4.Rubinjo je sam rekao da je vidio da nešto ne štima s bolidom, ispalo je da se guma probušila.
5.Ja sam Ferarrijeva, tako da me boli**** za Renault i Mclaren.
Ovo je objektivno mišljenje, potkrijepljeno nepobitnim činjenicama.Koje zna svatko tko imalo prati F1. A ako i ne prati. To sve može saznat i potvrdit s par klikova mišem i 5 minuta svog vremena.
|
|
|