eto, desilo se ono šta sam i mislio, pokušat ću ukratko, mada ne znam kako će to sve izgledati, pisati mi se ne da, ali razočaran sam ukratko, mada sam to i iskreno očekivao... danas mi je stigao onaj mali setić za punjenje ketridža, ali nisam naručio od talijana nego onu "injkeciju" sa 30-ak ml boje unutra (ona naborana, za stiskanje

) izvadio van 301, maknuo label gore skroz i počeo tankati... tankao tankao i napunio koliko mi se čini i previše, tada se čula farba unutra kako "pluta", znači previše sam je stavio... gurnuo 301 u printer nije ništa printalo, a ona glava dolje sva zapackana i vlažna, tj. puna boje, obrisao to opet stavio unutra - ništa... onda sam nagnuo ketridž na kantu na smeće i istisnuo van taj višak boje... onda sam pokušao zalijepiti gore izolirku, na one rupe, mislio sam da mora sve bit vakuumizirano unutra da bi kroz glavu boja curila vani... isti k... bila izolirka gore ili ne, sada je maknuta... nakon šta sam ispraznio boju u smeće i više nije bilo "plutanja" boje na dnu ketridža, vratim ga ponovo nazad i skužio sam da kroz glavu više uopće ne curi boje, znači na neki način ostaje suha i ne printa ništa, napravio clean sto puta preko software-a, ništa... sada printam neke bezveze test page-ove crne boje, tj. crnih slova u wordu, ispiše prva dva reda i onda počne onako printat kao da ostaje bez boje, polovično slova ispiše itd. itd. mislim da sam si ovom glupošću mogao samo eventualno uništiti (mada je i printer smeće) isti... ona spužvica lijevo skroz se natopila crnom bojom a mislim da je ketridž ispustio i jednu kapljicu unutra u printer, ali ne smeta i nema veze, nego me živcira di griješim, boje ima unutra, samo "ne curi" vani... zašto nemam pojma