You lucky bastard

Hvala vam na preporukama, uzet ćemo nešto slijedeći mjesec u obliku medija.
Imao sam takvu zavrzlamu, ako mi modovi dopuste, sa ms-om oko gta.
Znači posjedujem već tri godine x360 na UK regiji, sve uredno radi. Prošle godine otkrio da prebacivanjem na US regiju mogu kupovati naslove po upola nižim cijenama, no ne i sve jer su neki region locked. Nevermind, takvi naslovi su ionako bili rijetki. Tako se ja prebacio na US regiju i uredno kupovao igre.
Neki dan vidim GTA V za 25$, special sale, idem kupiti Paypalom i dobijem error "Error, try again later" I tako ja cijeli dan isprobavao, no nije bilo vajde. Javim se supportu, vele oni meni da moja IP adresa nije u US regiji pa da zato nemrem kupiti. Reko ok, odem na proxy, pokušavam i ne uspijevam. Reko možda je Paypal problem, pa kupujem Microsoft currency bodove za 25 funti, pokušavam kupiti, i dalje isti error. Javljam se opet supportu, sad mi pak vele da ne znaju u čemu je problem, da se prebacim na HR regiju odakle sam pa da tamo probam, da bi trebalo raditi. I majmun ja se prebacim na HR regiju, i gle čuda, uopće nemrem kupiti GTA jer ga nema u ponudi. Ni Fife, ni Halo, ništa. Javljam se supportu, vele mi da se u HR regiji pola igara nemre ni kupiti jer nije podržana. Reko fala lepa, a zakaj ste mi rekli da se onda tamo prebacim, a nismo mi vama to rekli, dajte mi broj agenta koji vam je to rekao i sl izvlačenja. I sad se nemrem vratiti na UK/US regiju slijedeća tri mj niti mogu kupiti bilo kaj preko Xbox Marketplacea. Uglavnom puno gnjavaže, vremena i utrošene love, za ništa na kraju. Tako da sam u biti radi toga došao pitati gdje nabaviti gta, jer imam nepotrošenih 25 funti na računu za marketplace. No nema brige, potrošit ću na nešto drugo.