Tema: GTA V
View Single Post
Staro 31.12.2014., 09:10   #747
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Netko ima savjet kako kupiti GTA za xbox 360, a da nije odlazak u algoritam/informak/sophos i plaćanje 400kn za medij? Znači neki redeemable code, ms account, paypal, bilo kaj...
regija: HR.
ja sam lane uzeo preowned sa game.co.uk za nekih Ł20... vidim da je sad Ł15, ali je out of stock... Alternativno eBay... bitno je da kupis PAL verziju, kupujem iz UK, zbog lokalizacije

Naravno, to su "polovne" igre... duplo jeftinije, ali postoji odredjen "rizik"... moja kopija je dosla bez i jedne crtice, kao nova, cak je bio neiskoristen kod za "Atomic Blimp DCL"

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Javljam se opet supportu, sad mi pak vele da ne znaju u čemu je problem, da se prebacim na HR regiju odakle sam pa da tamo probam, da bi trebalo raditi. I majmun ja se prebacim na HR regiju, i gle čuda, uopće nemrem kupiti GTA jer ga nema u ponudi. Ni Fife, ni Halo, ništa. Javljam se supportu, vele mi da se u HR regiji pola igara nemre ni kupiti jer nije podržana. Reko fala lepa, a zakaj ste mi rekli da se onda tamo prebacim, a nismo mi vama to rekli, dajte mi broj agenta koji vam je to rekao i sl izvlačenja. I sad se nemrem vratiti na UK/US regiju slijedeća tri mj niti mogu kupiti bilo kaj preko Xbox Marketplacea. Uglavnom puno gnjavaže, vremena i utrošene love, za ništa na kraju. Tako da sam u biti radi toga došao pitati gdje nabaviti gta, jer imam nepotrošenih 25 funti na računu za marketplace. No nema brige, potrošit ću na nešto drugo.
a jesu te zajebali ubiti, mozda stvarno nisu znali da u HR nemos nist kupovat hehe ja sam na UK regija non stop, bas zato sto se nemos mjenjat kad ti dodje... ovi bodovi ti imaju rok trajanja od godinu-dvije tak da nece propast, a mos ih trosit i na WP store i W8 store

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 31.12.2014. u 10:32.
nathan.fake je offline   Reply With Quote