View Single Post
Staro 31.12.2014., 01:57   #917
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Koji strucnjaci, sve redom veci od vecih a nijedan se nebi potrudio makar i upisati u google telefonski kabl.
"telefonski kabel" je tako smijesan izraz, barem meni, da mi se ni ne da raspravljat previse. Nesto slicno ko cestovni auto.
Ovo dalje sto si linkao, ti meni hoces reci da
a) ovakav kabel ja nemogu kupit od kineza?
b) bez ovakvog kabela (sve ostalo isto) ti ne bi imao iste/marginalno_razlicite rezultate s "tankim kinezom" ?
yea rite.
Citiraj:
Autor bokinho Pregled postova
Naravno da to na prvoj stranici nije krivo, naravno da postoji mala margina, jedno je teorija u cemu si uporan a drugo je praksa.
Nisam ja uporan. Ono oko cega smo mi raspravljali se jos "nekako" moze stavit pod teorija/praksa (gdje ti zagovaras vecu marginu zbog svojih prakticnih razloga), ali ono sto pise na prvoj stranici je potpuno netocno. Pa sam naslov Noise Margin (tj. Signal to Noise Margin ili Signal to Noise Ratio) je kriv. Nema tu nikakav ILI jer su to potpuno dva odvojena pojma, a tu ih se predstavlja kao iste. I tu je cijela zabuna nastala na ovome, i svim ostalim forumima gdje ljudi gledaju marginu i vide malu marginu i mise linija u banani, sto nema veze s vezom. Linija koja je sposobna odrzavat malu marginu na maxadsl-u je puno bolja od linije koja se synca na vecu marginu. It's that simple. Samim time, ono s prve strane je potpuno krivo (sto se margine tice)
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
poprilično sam siguran da smo se ja i agent dobro razumjeli. još je napomenuo kako VDSL trenutno ne mogu aktivirati nikome, ali i da hoću ne mogu ga imati, moguće da centrala ne podržava, to neznam, on je samo rekao da je max propusnost 14 i da ne može vdsl. pitat ću za kat iznad sestrin broj koja ima super stanje pa ću vidit šta će onda reć
A onda on valjda misli da ti nemas mogucnosti vdsl-a zbog centrale, jer ako za ove parametre govori da bi imao max 14 na vdsl-u treba dobit otkaz jer nezna sta prica.
sandokan111 je offline   Reply With Quote