Moram spomenuti svoje nedavno iskustvo sa Beats slusalicama. Poznanica u Apple storeu u New Yorku kupila Beats slusalice. Ne znam o kojem modelu je rijec ali kostaju 200$ i s obzirom na mjesto kupovine vjerujem da su original.
I uzmem ja njih malo poslusati kad ono katastrofa. Ne vjerujem usima i pustim Bohemian Rhapsody koja je nekakav moj "benchmark" za glazbu. Tuli, muli, prljavo, usko, pola instrumenata uopce ne cujem - KATASTROFA!
Pa zar se ti u Beatsu trude napraviti sto gore slusalice? Imam negdje doma Minton headset iz Konzuma, placen 19kn (na 50% snizenju) koji definitivno zvuci bolje.
I sad ja totalno razocaran slusam onaj dio kad Queenovci polude a cura me tapse po ramenu i pita. A? Jel da su super?
Ne znam sto da joj kazem nego joj predlozim da poslusa pjesmu od pocetka i onda nakon nekog vremena iskopcam Beats i ukopcam ATH T-500, slusalice koje su trostruko jeftinije. Cura je odmah uocila razliku i rekla kako moje imaju puno bolji zvuk i pitala me koliko sam ih platio. Lagao sam je da kostaju tu negdje kao njene da je ne ubijem u pojam.