View Single Post
Staro 30.12.2014., 16:11   #908
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor bura2 Pregled postova
Pozdrav,U zadnje vrijeme na iskonu imam jako puno problema s telefonom i više mi ne radi nego radi.Prijavljivao sam puno puta kvar ali kažu da imam veliki upload i da mi zato puca veza, što je najbolje to se počelo događati kad su mi promjenili ruter i tražio sam da mi promjene ruter ali su mi rekli da sigurno nije ruter krivi da nema potrebe za mijenjanjem.

Sad ozbiljno razmišljam o prelasku drugom operateru samo još nisam odlučio gdje.Ovo su moji podaci parice i baš mi nisu jasni pa bi molio ako mi možete reći koliko je loša parica

Line Mode ADSL_2plus Line State Up
Latency Type Fast Line Up Time 70:21:34
Line Coding DMT Line Up Count 1

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 5999 Kbps 639 Kbps
Attainable Line Rate 6576 Kbps 1128 Kbps
Noise Margin 106 dB 221 dB
Line Attenuation 315 dB 315 dB
Output Power 195 dBm 131 dBm
Lažu iz Iskona, i ja imam problem s pucanjem kada uploadam i "riješio" sam to na način da sam isključio upload na Utorrentu i da ništa ne sinkroniziram -uploadam doma.
No imaš očajnu paricu/liniju. Možeš maksimalno imati (tvoja linija može idržati) 6,5mbps a profil ti je na 6mbps i normalno da veza puca.
Provjeri kako ti je spojen telefonski kabel iz utičnice u zidu do tvog routera, provjeri spoj na routeru jer možda nije dobro sjeo. Kada to obaviš resetiraj router pa se možda podaci promijene.